Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Δράσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ στην ΚΡΗΤΗ. Ενημερωτικές συναντήσεις με Συλλόγους Γονέων και εκπαιδευτικούς

Συνεχίζουμε την ενημερωτική μας καμπάνια σε συνεργασία με Συλλόγους Γονέων και Συλλόγους Διδασκόντων σχολείων. Με συνεργασία Κοινωνικών Λειτουργών και Σχολικών Ψυχολόγων, αλλά κι εκπαιδευτικών που δραστηριοποιούνται στα ζητήματα της βίας και του εκφοβισμού, το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, προσπαθεί να φέρει στην επικαιρότητα το ζήτημα, να ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την σχολική κοινότητα και να δημιουργήσει δράσεις πρόληψης.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014: Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας Ηρακλείου έγινε η ενημερωτική συνάντηση με εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής του Γαζίου και με Γονείς των σχολείων. 





ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014: Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ΜΟΙΡΩΝ παραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση , αλλά παρουσιάστηκε και  πρόγραμμα που υλοποιείται στο σχολείο.



ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014: Συνεχίζουμε στο 46ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου , σε συνεργασία με όμορα σχολεία.

Το αποτέλεσμα των ενημερωτικών τούτων συναντήσεων, ικανοποιητικό. Οι γονείς για πρώτη φορά , ενημερώνονται σφαιρικά και  ευαισθητοποιούνται. Ολόκληρη η σχολική κοινότητα, συνειδητοποιεί την αναγκαιότητα κοινής δράσης για τα ζητήματατα της βίας και του εκφοβισμού. Το σύνθημά μας ΜΙΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ , γίνεται σιγά σιγά πράξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου